Kom tot de kern
Home Over mij

Wauw. Dat dacht ik een paar jaar geleden, toen ik iemand live mee zag tekenen tijdens een training. Dat wil ik ook! Hoe geweldig zou het zijn als je iedere dag kunt tekenen, en daar ook nog je brood mee kunt verdienen? In de loop der jaren maakte ik kleine stapjes in de richting van visueel werken, en in 2017 richtte ik Kom tot de kern op.

 

Als kind tekende ik al met veel plezier. Ik kon mezelf compleet verliezen in de werelden die ik op papier creëerde. Maar mijn kritische stem nam – net als bij veel mensen – de overhand. Gelukkig kan ik die stem nu negeren, en zet ik tekenen elke dag zakelijk in. Heerlijk om iets te creëren en creatief bezig te zijn. En dat het niet om ‘mooi’ gaat, maar vooral om ‘duidelijk’; tekenen als communicatiemiddel.

 

Van anderen hoor ik vaak dat ik goed kan luisteren en goed meedenk. Dat kwam al van pas in mijn werk als redacteur en tekstschrijver, maar als visueel schrijver helpt dit me echt tot de kern te komen. Ik wil zaken begrijpen en helder krijgen. Mensen omschrijven me als vriendelijk, zorgzaam en betrouwbaar.

 

Benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem contact met me op.

 

 

Kom tot de kern Janneke de Boer-Boleij

 

Diensten