Home Diensten Visuele verslagen

Visuele verslagen

Goed luisteren, analyseren en vervolgens visualiseren. Dat is wat een graphic recorder ofwel visueel verslaglegger doet. Tijdens (of na) brainstormsessies, seminars, lezingen of workshops zorgt Kom tot de kern voor een visueel verslag. Daarin staat de ‘oogst’ van de bijeenkomst op een duidelijke en aantrekkelijke manier. Dat ziet er inspirerend uit, maar daarnaast zorgt het voor verbinding onder de aanwezigen. Zij zien iets ontstaan waar ze zelf onderdeel van zijn. Zo genereert jouw bijeenkomst optimale impact.

Projecten

Inspiratiedag: workshop én live tekenen

Op de inspiratiedag van jeugdzorginstelling Elker tekende ik live mee bij de presentaties en gaf ik een miniworkshop Visueel communiceren. De medewerkers maakten in groepjes een heldere visuele visie.

Bewonersbijeekomst woningcorporatie

Voor Dudok Wonen was ik namens Teken je boodschap aanwezig bij een interactieve bewonersbijeenkomst. Ik gaf een miniworkshop Visueel communiceren én tekende live mee. De deelnemers maakten prachtige moodboards met heldere tekeningen over hun woonwensen.

Live tekenen met drie tekenaars

Samen met Nicole Guiaux van Studio Kio en Aafke Frederik van Studio Pen tekende ik live op de BKK Kenniswerkplaats van het Bureau Kwaliteitszorg Kinderopvang. Met een compleet visueel verslag als resultaat, ook van alle gelijktijdige deelsessies.

Visueel verslag tijdens unconference

Op de unconference van Hortiheroes tekende ik live mee met alle sessies. Zo hadden de deelnemers een compleet visueel verslag van de middag.

Bijeenkomst Design Thinking bij Participatiefonds

Voor een Design Thinking-bijeenkomst bij het Participatiefonds maakte ik live een visueel verslag van de inhoud namens samenwerkingspartner Teken je boodschap.

Teamdag De Haagse Hogeschool

Voor een teamdag van de afdeling HBO-V op De Haagse Hogeschool maakte ik live een visueel verslag.

Netwerkbijeenkomst VNO-NCW West op de Binckhorst

In opdracht van VNO-NCW West tekende ik live mee tijdens een netwerkbijeenkomst over de toekomst van het gebied de Binckhorst in Den Haag.

Conferentie Watereducatie

Voor de Unie van Waterschappen maakte ik een visueel verslag tijdens de Conferentie Watereducatie.

Workshop Design Thinking

Voor diverse workshops Design Thinking maakte ik in opdracht van Quint Wellington Redwood live een visueel verslag.

Communiceren met lef

Voor Wills Langedijk en Erica Risiglione van De Toekomstbus maakte ik een visueel verslag van hun training Communiceren met lef voor het A + O Fonds Rijk.

Salesevent Nutricia

Tijdens een salesevent van Nutricia maakte ik live visuele aantekeningen van de workshops. Naderhand voegde ik alle informatie samen in een totaalvisual.

OndernemersVitamine bestaat twee jaar!

Tijdens een netwerkbijeenkomst om het tweejarig bestaan van OndernemersVitamine te vieren, maakte ik live deze drie visuals voor ondernemerscoach Machella Boot.

Netwerkbijeenkomst OndernemersVitamine

Tijdens een netwerkbijeenkomst van OndernemersVitamine maakte ik live deze visual voor ondernemerscoach Machella Boot.