Home Diensten Visuals

Visuals

Wil je jouw bedrijfsverhaal of dienst eens ‘anders dan anders’ presenteren? Zoek je een beeld bij je blog of post dat in één keer de kern weergeeft van jouw boodschap? Wil je je strategie of visie laten tekenen? Kom tot de kern zorgt ervoor. De mogelijkheden van visueel werken zijn eindeloos. Alles wat je in woorden kunt zeggen, kun je ook in een beeld weergeven.

Projecten

Recensie in boek

Voor Natasja Hoogenboom van Salestaalent maakte ik een visuele recensie in haar boek Experttips voor onweerstaanbare offertes.

Pitchposter voor Balcony People Platform

Voor Fleur Rhemrev en Stephanie Osunwokeh van netwerkorganisatie Balcony People Platform ontwierp ik een pitchposter. Iedere maand wint een ondernemer deze prijs: een poster met de eigen kernactiviteiten, kernwaarden en ideale klant.

Visuele aantekeningen voor opleiding

Voor mijn NLP Practitioner-opleiding bij De Eerste Verdieping in Delft, maak ik elke opleidingsdag visuele aantekeningen van de stof.

Visueel cv

Wil je dat jouw cv eruit springt? Laat dan een visueel cv maken! Ik maakte er een als ‘praatplaat’ voor tijdens het sollicitatiegesprek.

Visuele kennismaking

Voor zangeres Quinty maakte ik een visuele kennismaking voor op haar www.quintyofficial.com.

Aankondiging Workshops & Wine

Voor het event Workshops & Wine maakte ik een visual als aankondiging en tevens uitnodiging op social media.

Visual voor afscheid werk

Een visual als cadeau namens de afdeling voor iemand die afscheid nam op het werk. Met kenmerkende eigenschappen en mooie herinneringen.

Vacature Parteon

Een vacature visueel maken. Waarom niet? Samen met Margriet van Westenbrugge van MH werving & selectie maakte ik deze visual voor woningcorporatie Parteon.

Persoonlijke presentatie

Wie ben je en wat maakt jou uniek? Je kunt woorden gebruiken om jezelf te omschrijven, maar waarom niet eens beelden? Voor Iene Lammers van Totus Training maakte ik deze visual.

Aankondiging training

Karin Visser van New Broom geeft de training Met Meer Plezier Productief. Ze zocht een originele manier om het traject te presenteren. Ik maakte de visual.

Artikel Loslaten mentale blokkades

Voor Mariska Jak van Poort naar Geluk tekende ik digitaal een visual bij haar blog over het loslaten van mentale blokkades.

Blog over angst

Een visual versterkt de inhoud van een blog. Voor Mariska Jak van Poort naar Geluk maakte ik deze visual voor bij haar blog over angst.

Het traject

Uitleg traject train de trainer

Iene Lammers van Totus Training wilde duidelijk maken wat haar Train-de-trainer-traject inhoudt. Ik maakte deze visual.