Home Diensten Visual

Visual

Wil je jouw bedrijfsverhaal of dienst eens ‘anders dan anders’ presenteren? Zoek je een beeld bij je blog of post dat in één keer de kern weergeeft van jouw boodschap? Wil je je strategie of visie laten tekenen? Kom tot de kern zorgt ervoor. De mogelijkheden van visueel werken zijn eindeloos. Alles wat je in woorden kunt zeggen, kun je ook in een beeld weergeven.

Projecten

Persoonlijke presentatie

Wie ben je en wat maakt jou uniek? Je kunt woorden gebruiken om jezelf te omschrijven, maar waarom niet eens beelden? Voor Iene Lammers van Totus Training maakte ik deze visual.

Training Met Meer Plezier Productief

Karin Visser van New Broom geeft de training Met Meer Plezier Productief. Ze zocht een originele manier om het traject te presenteren. Ik maakte de visual.

Artikel Loslaten mentale blokkades

Voor Mariska Jak van Poort naar Geluk tekende ik digitaal een visual bij haar blog over het loslaten van mentale blokkades.

Vacature Parteon

Een vacature visueel maken. Waarom niet? Samen met Margriet van Westenbrugge van MargrietHilde.nl maakte ik deze visual voor Parteon.

Blog over angst

Een visual versterkt de inhoud van een blog. Voor Mariska Jak van Poort naar Geluk maakte ik deze visual voor bij haar blog over angst.

Het traject

Train-de-trainer

Iene Lammers van Totus Training wilde duidelijk maken wat haar Train-de-trainer-traject inhoudt. Ik maakte deze visual.