Home Diensten Graphic recording

Graphic recording

Goed luisteren, analyseren en vervolgens visualiseren. Dat is wat een graphic recorder doet. Tijdens (of na) brainstormsessies, seminars, lezingen of workshops zorgt Kom tot de kern voor een visueel verslag. Daarin staat de ‘oogst’ van de bijeenkomst op een duidelijke en aantrekkelijke manier. Dat ziet er inspirerend uit, maar daarnaast zorgt het voor verbinding onder de aanwezigen. Zij zien iets ontstaan waar ze zelf onderdeel van zijn. Zo genereert jouw bijeenkomst optimale impact.

Projecten

Visuele samenvatting pitch

Voor Balcony People Platform maak ik iedere maand een visual van een ondernemerspitch. Deze maakte ik voor Baudouin Knappen van WijkAdvies.

Conferentie Watereducatie

Voor de Unie van Waterschappen maakte ik een visueel verslag tijdens de Conferentie Watereducatie.

Communiceren met lef

Voor Wills Langedijk en Erica Risiglione van De Toekomstbus maakte ik een visueel verslag van hun training Communiceren met lef voor het A + O Fonds Rijk.

Salesevent Nutricia

Tijdens een salesevent van Nutricia maakte ik live visuele aantekeningen van de workshops. Naderhand voegde ik alle informatie samen in een totaalvisual.

OndernemersVitamine bestaat twee jaar!

Tijdens een netwerkbijeenkomst om het tweejarig bestaan van OndernemersVitamine te vieren, maakte ik live deze drie visuals voor Machella Boot van Zuiver Wit.

Netwerkbijeenkomst OndernemersVitamine

Tijdens een netwerkbijeenkomst van OndernemersVitamine maakte ik live deze visual voor Machella Boot van Zuiver Wit.