Home Blog Op blote voeten

Op blote voeten

Lopen op blote voeten, daar word ik zó blij van!

Tijdens de NLP-opleiding die ik vorig jaar september bij De eerste verdieping opleidingen afrondde maakten we een visueel overzicht van waar je blij van wordt. Je hulpbronnen.

Het bord dat ik toen maakte, hangt nu op mijn werkkamer. En ja… ook die blote oeten staan erop.

Blote voeten in het gras, op de stoep, of op de houten vloer in de huiskamer. Ook als het geen zonnig weer is. Het is écht een hulpbron voor me. Fijn om te ervaren dat ik op de grond sta. En het geeft me een gevoel van vrijheid.

Nu ik mijn trainingen en workshops online geef, geniet ik ook: lekker met blote voeten onder mijn bureau. Ik ben er nog niet helemaal klaar voor om dat bij live trainingen ook te durven, maar wie weet komt dat ooit nog ;-).

Op mijn moodboard geef ik mezelf met ‘admission tickets’ toestemming om deze hulpbronnen in te zetten.

Hoe is dat voor jou? Welke hulpbronnen heb jij zoal, en welke zet je elke dag in?

Ik ben benieuwd!

Ik wens je een heerlijke middag toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vijf =

Heb je een vraag, een wens, een idee?

Laat het me weten, dan gaan we erover in gesprek.

Vraag direct een offerte aan

Meer berichten