Home Blog Rapapapapaaaa…

Rapapapapaaaa…

Wie wint de Visuele verrassing?


Vorige week kondigde ik aan dat ik voor mijn 44ste verjaardag een Visuele verrassing (voorheen: Visuele lunch) weggaf. Een sprankelende online-netwerkbijeenkomst waarin je in een paar eenvoudige stappen zakelijk leert tekenen én andere professionals ontmoet.


Vandaag stopte ik alle namen in de hoge hoed – een Halloween-variant met gouden spinnenwebben erop.


Na goed husselen haalde mijn charmante assistente (mijn dochter 😃) het kaartje eruit met de naam van… Sabine!


Dus Sabine, van harte welkom bij de online Visuele verrassing op vrijdag 29 mei van 12.00 tot 14.00 via Zoom. Ik stuur je via een persoonlijk berichtje alle info toe.


Superleuk dat er zoveel geïnteresseerden en genomineerden waren. Mocht je ook mee willen doen met de Visuele verrassing, meld je dan aan via janneke@komtotdekern.com. Er zijn nog een paar plekken vrij. De kosten zijn 25 euro ex btw, en je krijgt van tevoren thuis een pakketje toegestuurd met stiften, een notitieboekje en iets lekkers.


Wat voor lekkers? Dat is een verrassing 😉.

Heb je een vraag, een wens, een idee?

Laat het me weten, dan gaan we erover in gesprek.

Vraag direct een offerte aan

Meer berichten