Home Blog Leren door te doen

Leren door te doen

Vorige week gaf ik mijn allereerste online workshop!


In de ochtend fietste ik naar mijn kantoor met laptop, IPad en materialen. Ik voelde kriebels in mijn buik. En ik was zó blij en verrast door alle mensen die me succes hadden gewenst op LinkedIn! Dat gaf me moed.


Met de deelnemers sprak ik af dat ik een half uurtje eerder online zou zijn voor mensen die Zoom nog niet kenden. Zo kon ik er zelf ook rustig ‘inrollen’, merkte ik.


Mijn opdrachtgever was de co-host. Als de techniek uit zou vallen (mijn grote angst), was zij er. Mijn co-host hield ook de chat in gaten, heel prettig!


De workshop ging eigenlijk als vanzelf. De techniek werkte mee. Ik nam veel tijd om de deelnemers te laten ‘landen’, en dat was fijn. Nadeel was dat ik aan het eind wat te weinig tijd had voor de inhoud. Een leerpuntje voor de volgende keer 😉.


Ik kreeg deze mooie feedback:

  • ‘Leuke en goede afwisseling.’
  • ‘Duidelijk en goed voorbereid.’
  • ‘Je deed het heel natuurlijk.’


Ik beloofde de deelnemers een visuele evaluatie: hierbij! Misschien heb jij er wat aan voor je online meetings? Als je erover wil sparren: voel je vrij me te mailen of bellen.


Ik wens je een mooi weekend toe! 💛


Evaluatie eerste online workshop.

Heb je een vraag, een wens, een idee?

Laat het me weten, dan gaan we erover in gesprek.

Vraag direct een offerte aan

Meer berichten