Home Blog Podcasts om blij van te worden

Podcasts om blij van te worden

Ik word zó blij van podcasts! Jij ook?


In deze tijd is het echt een rustpunt en hulpbron voor me. Ik ervaar het als een prettige manier van informatie tot me nemen.


Wat ik er zo fijn aan vind? Je neemt kennis op een hele relaxte manier in je op. Bovendien voelt het als een intiem en persoonlijk ‘gesprek’. Door te luisteren, zet ik ook mijn visuele brein aan (ik zie het direct voor me) en ik ervaar ook mijn lijf, zeker als de podcast zich op ademhaling of lichaamsbewustzijn richt.


Nog een voordeel: ik kan tegelijkertijd lekker tekenen, en de auditieve informatie omzetten in visuele :-).✎


Mijn favoriet? De podcast van De eerste verdieping opleidingen door Cathelijne Wildervanck en Renée Hilverdink. Daar kijk ik iedere keer naar uit.


Wat nu zo leuk is: Renée vroeg me pas of ik tekeningen wilde maken voor bij deze podcast! Superspannend en heel gaaf om te doen. De eerste podcasts-met-tekening staan inmiddels online. Prachtige oefeningen, ik kan ze je aanraden om in deze tijd te doen.


Ik ben benieuwd: naar welke podcasts luister jij?


Heb je een vraag, een wens, een idee?

Laat het me weten, dan gaan we erover in gesprek.

Vraag direct een offerte aan

Meer berichten