Home Blog Gisteren en vandaag

Gisteren en vandaag

Gisteren lukte het gewoon even niet. Ik zat de hele tijd in mijn hoofd, me druk te maken over de wereld en hoe het nu verder moet. Te piekeren over vanalles, ook over mijn bedrijf. Me zorgen te maken over wat er kan gebeuren met de mensen om ons heen. Ik liep vast in wat ik wilde doen. Het schoot allemaal niet op.


En dit óndanks yoga in de ochtend, meditatie in de middag, en wandelen in de avond. Ik besloot vroeg naar bed te gaan, geen nieuws meer te kijken en voor het slapen verder te lezen in het fijne, positieve boek ‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman. Dat deed me goed.


Vanochtend werd ik anders wakker. Ik rook de lente. Ik had zin om aan de slag te gaan. Voelde me energieker. De wereld ziet er vandaag een stuk zonniger uit, hoewel er feitelijk niets is veranderd.


Behalve dan mijn gedachten, gevoelens en daardoor mijn blik op de werkelijkheid. En dat maakt álles uit.


Ik wens je een fijne dag toe, vol zonnestralen en – ook met alles wat er gaande is – hele mooie momenten.


Hou je goed! 💙


Gisteren en vandaag.

Heb je een vraag, een wens, een idee?

Laat het me weten, dan gaan we erover in gesprek.

Vraag direct een offerte aan

Meer berichten