Home Blog Rustig aan…

Rustig aan…

Soms is het heerlijk om het tempo wat lager te leggen. En met de extreme hitte van de afgelopen dagen kun je eigenlijk niet anders.

Rustig mijn website bijwerken.

Tijd voor een update

Deze zomerweken werk ik rustig en gestaag aan het updaten van mijn website. Ik kwam tot de conclusie dat ik mijn visuele opdrachten en projecten al ruim twee jaar niet meer geüpdatet had! De hoogste tijd om ze eens bij te werken.

Goed gevoel

Het is niet alleen een lekker overzichtelijk klusje, het geeft me ook nog eens een héél goed gevoel. Wat blijk ik een hoop gedaan te hebben de afgelopen twee jaar! Normaal gesproken sta ik daar nooit zo bij stil. Als de ene klus klaar is, ga ik vrijwel direct door naar de volgende.

Even stilstaan en genieten

Ik evalueer wel kort waar ik blij mee was, of wat ik een volgende keer anders wil doen. Maar daarna is het weer volle kracht vooruit. Leuk om nu even stil te staan bij welke visuals, visuele verslagen, praatplaten en illustraties ik allemaal gemaakt heb. Ben ik stiekem best een beetje trots op.

En jij, wat voor klussen pak jij op in deze warmte?

Ik wens je een kalme dag toe. Keep it zo cool mogelijk!

Heb je een vraag, een wens, een idee?

Laat het me weten, dan gaan we erover in gesprek.

Vraag direct een offerte aan

Meer berichten