Home Blog Leerhonger

Leerhonger

Een hunkering naar kennis. Zo omschreef Saskia Bultman-Beele van Legally Personal het laatst in een van haar prachtige posts. Dat gevoel herken ik zo!

Kennis over mezelf, anderen en de wereld

Zelf heb ik het weleens ‘leerhonger’ genoemd. Honger naar steeds meer kennis. Over mezelf, over anderen, over de wereld.

Willen begrijpen

Dit ‘willen begrijpen’ zorgt ervoor dat ik steeds weer nieuwe informatie opzoek, mooie boeken lees, en begin te juichen bij alleen al het idee van een opleiding. Afgelopen week kon ik heerlijk duiken in een vat vol nieuwe kennis tijdens het tweede blok van de NLP-opleiding bij De eerste verdieping. Wat een inzichten, mooie ervaringen, en wat een fijne groep mensen!

Visuele aantekeningen tijdens NLP-opleiding

Visuele aantekeningen

Tijdens de opleiding maak ik visuele aantekeningen. Daardoor begrijp, verwerk en onthoud ik beter. Tekenen zorgt er ook voor dat ik meer in de ‘derde positie’ ofwel helikopterpositie kom. Dat is dé positie om te leren.

Ook zin in leren?

Heb jij ook een drang om nieuwe dingen te leren en spreekt zakelijk tekenen je aan? Je bent van harte welkom bij een workshop of training!

Heb je een vraag, een wens, een idee?

Laat het me weten, dan gaan we erover in gesprek.

Vraag direct een offerte aan

Meer berichten